Anatomija duha

Write a review
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
27,90 
In stock
9789617129984
+
Add to wish list
Ta obsežni vodnik po energijskem zdravljenju temelji na modrosti hindujske, krščanske in kabalistične tradicije ter razkriva prikriti stres, prepričanja in stališča, ki povzročajo bolezni.

Anatomija duha je najdrznejši prikaz energijske medicine doslej, napisala pa jo je ena vodilnih osebnosti na tem področju, mednarodno priznana intuitivna zdravilka Caroline Myss, ki jo uvrščajo med »najzanimivejše nove glasove na področju alternativnega zdravljenja in duhovnosti« (Publishers Weekly).

Delo dr. Myss, ki temelji na petnajstih letih raziskovanja energijske medicine, kaže, kako se vsaka bolezen ujema z vzorcem čustvenega in mentalnega stresa, prepričanj in stališč, ki vplivajo na določene dele človeškega telesa.

Knjiga predstavlja tudi avtoričin prelomni model sedmih središč duhovne in fizične moči v telesu, v katerem je združila starodavne modrosti treh duhovnih tradicij – hindujskih čaker, krščanskih zakramentov in kabalističnega drevesa življenja – da bi ponazorila sedem stopenj, ki jih moramo vsi prepotovati v iskanju višje zavesti in duhovne zrelosti. S tem modelom pokaže, kako lahko razvijamo svoje skrite intuitivne moči, hkrati pa krepimo osebno moč in duhovno rastemo.

Z Anatomijo duha se boste naučili drugače opazovati svoje telo in duha ter tako pridobili orodja za duhovno rast in telesno celovitost, ki vam bodo spremenila življenje.

Že ko sem prebrala prvi dve poglavji Anatomije duha, sem opazila, da sta se moje delo in pogled na svet korenito spremenila - nanju sem začela gledati povsem drugače. Znanje, zbrano v tej knjigi, nas presune z močnim sporočilom, da sta duh in biologija neizpodbitno povezana, in ključ do zdravljenja na vseh ravneh. Caroline Myss je zgoščeno povzela starodavno modrost, ki jo lahko uporabimo v zdravstvenem sistemu novega tisočletja.

Christiane Northrup, dr. med, avtorica knjige Žensko telo, ženska modrost


Caroline je predana snovanju izobraževalnih programov na področju človeške zavesti, duhovnosti in misticizma, zdravja in energijske medicine ter uveljavljanju znanosti o zdravilni intuiciji. Leta 1996 je zbrala izsledke večletnega raziskovanja zdravilne intuicije, ki ga je opravljala z delom na področju človeške zavesti, in jih objavila v knjigi Anatomija duha. Knjiga je bila uvrščena na seznam najbolje prodajanih knjig New York Timesa in prevedena v osemnajst jezikov. Doslej so bralci kupili več kot milijon in pol izvodov.
Caroline je v letih poklicnega delovanja poučevala v petintridesitih državah in še danes dela v mednarodnem okolju. Leta 2003 je ustanovila tudi izobraževalni inštitut, CMED, ki organizira seminarje o posvečenih, dogovorih, misticizmu in intuiciji za učence z vsega sveta. Več informacij najdete na njebni spletni strani www.myass.com.

No reviews found

Similar

Related products