Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Čarobni odnos

Cover:
Language:
Published:
17,00 
In stock
9789619411674
+
Add to wish list
Knjiga na razumljiv način opisuje procese, ki se dogajajo v ljudeh. Stavek: »Razumsko mi je vse jasno, a si ne morem pomagati,« pove, da je globoko v človeku skrito »tisto«, kar določa način reagiranja in čutenja. Razlaga notranje nezavedne procese in uči, kako jih obvladati. Neznanje povečuje strah. Rane preteklosti, poniževanja, zamere, boleči razhodi vplivajo na mišljenje, čutenje, reagiranje tukaj in zdaj. Na ta način se ustvarjajo nove bolečine, razvrednotenja in že tako slaba samopodoba je še slabša.
Ljudje slišijo, da se morajo imeti radi, a ne vedo, kako to storiti. Vedo, da ne reagirajo prav, a ne morejo reagirati drugače. Čutijo, da nekaj ni v redu v njihovem življenju, a ne vedo, kako naj to spremenijo. Vse bolj in bolj jih je strah in vse bolj in bolj so nemočni.
V prvem delu knjiga vodi do »tistega«, v drugem pa razloži, kako »tisto« odkriti, spremeniti, odvreči, zamenjati. Znanje in razumevanje povečujeta moč. Ta knjiga daje moč. Razumeti sebe in imeti znanje, kako ukrotiti vihar v telesu, sta pogoja za ljubeče, čuteče odnose, zdravje in srečno življenje. Z razlago, navodili in vajami vas vodi v harmonijo življenja, ki je splet hladnega razuma, topline srca in ljubezni duše.

No posts found

Write a review