Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Čarobni odnos

Priročnik za samospoznanje

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
12,5 x 20,5 cm
Strani:
217
Vezava:
17,00 
Na zalogi
9789619411674
+
Dodaj v seznam želja
Knjiga na razumljiv način opisuje procese, ki se dogajajo v ljudeh. Stavek: »Razumsko mi je vse jasno, a si ne morem pomagati,« pove, da je globoko v človeku skrito »tisto«, kar določa način reagiranja in čutenja. Razlaga notranje nezavedne procese in uči, kako jih obvladati. Neznanje povečuje strah. Rane preteklosti, poniževanja, zamere, boleči razhodi vplivajo na mišljenje, čutenje, reagiranje tukaj in zdaj. Na ta način se ustvarjajo nove bolečine, razvrednotenja in že tako slaba samopodoba je še slabša.
Ljudje slišijo, da se morajo imeti radi, a ne vedo, kako to storiti. Vedo, da ne reagirajo prav, a ne morejo reagirati drugače. Čutijo, da nekaj ni v redu v njihovem življenju, a ne vedo, kako naj to spremenijo. Vse bolj in bolj jih je strah in vse bolj in bolj so nemočni.
V prvem delu knjiga vodi do »tistega«, v drugem pa razloži, kako »tisto« odkriti, spremeniti, odvreči, zamenjati. Znanje in razumevanje povečujeta moč. Ta knjiga daje moč. Razumeti sebe in imeti znanje, kako ukrotiti vihar v telesu, sta pogoja za ljubeče, čuteče odnose, zdravje in srečno življenje. Z razlago, navodili in vajami vas vodi v harmonijo življenja, ki je splet hladnega razuma, topline srca in ljubezni duše.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek