Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

KAKO UM ZDRAVI TELO

Language:
Published:
24,00 
In stock
9789616804271
+
Add to wish list
Povezava med umom in telesom je tesna in trdna, pogosto je dragoceno orodje za prevzemanje nadzora nad življenjem in stremljenji. Moč misli ima globok in radikalen vpliv na vsa življenjska področja, izjemen vpliv, ki ga imajo misli na zdravje, pa je v tej knjigi prvič podrobno raziskan.
Radikalna nova knjiga inovativnega znanstvenika Davida Hamiltona raziskuje moč vizualizacije, prepričanja in pozitivnega mišljenja ter njihov vpliv na telo. Z revolucionarno meditacijo o zdravljenju v kvantnem polju – s katero izpeljemo spremembe na atomski ravni – dr. Hamilton prikazuje, kako je mogoče uporabiti domišljijske in miselne procese za spodbujanje telesnih obramb in zdravilnih sistemov ter se tako spopasti z boleznijo ali bolečino. Spoznajte, kako se s prepletanjem znanosti in prepričanj lahko ozdravite učinkoviteje kot kdaj poprej.

Kot znanstvenik, ki je sprejel novo zavest, je David zgradil most, koristen mnogim, ki želijo razumeti povezavo med telesom, umom in duhovnim jazom.

No posts found

Write a review

Similar