Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kako živimo pogumno, spokojno in samozavestno - Modrosti Paramhanse Yoganande

Cover:
Language:
Published:
16,90 
In stock
9789616769921
+
Add to wish list
Pogum, spokojnost in samozavest so skrivnosti za spopadanje z vsemi preizkušnjami, ki nam jih prinese življenje. »Nemogoče« postane obvladljivo in odskočna deska za večjo notranjo moč. Vsakdo je lahko pogumen, spokojen in samozavesten, kajti to so lastnosti duše. Zaslepljeni z zemeljskim razmišljanjem in željami so mnogi ljudje izgubili stik s svojo notranjo močjo. Yogananda v tej mogočni knjižici duhovne modrosti opisuje najučinkovitejše korake za ponovno povezavo z našo božansko naravo.

V knjigi boste odkrili, kako:

- Dostopamo do mogočnih lastnosti duše
- Premagamo največje ovire: zaskrbljenost, strah, živčnost in jezo
- Se uglasimo z Božanskostjo v svoji notranjosti s pomočjo osredotočenosti in meditacije
- Kako uporabimo zdravilne afirmacije, s katerimi bomo preobrazili svoje mišljenje in izkušanje življenja

Duša ima vse, kar potrebuje, da premaga vsak življenjski izziv. Ko zaživite uglašeno z močjo svoje duše, se bo vaše življenje popolnoma spremenilo.

»Stopajte pogumno. Iz dneva v dan potujte s spokojno notranjo vero. Sčasoma boste presegli sleherno senco slabe karme, vse preizkušnje in težave. Navsezadnje boste uzrli zoro božanske izpolnitve. V tem najvišjem stanju zavesti se boste dvignili nad vse meglice nesreče.« (Paramhansa Yogananda)

No posts found

Write a review

Similar