Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kdo ustvarja mojo realnost?

Cover:
Language:
Published:
26,90 
In stock
9789619482117
+
Add to wish list
Da bi razumeli naš zunanji svet, je treba najprej spoznati delovanje našega notranjega sveta. Če želimo zavestno sodelovati in soustvarjati svoje življenje, je nujno treba ozavestiti nezavedne silnice, ki delujejo kot psiho-spiritualni mehanizem iz središča našega nezavednega bitja. Šele ko spoznamo delovanje svoje podzavesti, ko razumemo, kako ta tvori naše izkušnje in kaj je v nas na nezavednem nivoju, pridobimo moč in sposobnost, da posežemo v proces ustvarjanja svojega življenja. S tem naredimo preskok v zavest Pete dimenzije.

V tem stanju smo osvobojeni delovanja po načelih sile, trpljenja, nižjih nagonov in strahu, ki se odslikavajo v naši realnosti. Namesto tega smo uglašeni z višjo resnico miru, harmonije, plodnosti, ustvarjalnosti in obilja, saj se pred nami ponuja neskončna razsežnost možnosti, skozi katere zaživimo v vsej polnosti svojega poslanstva.

No posts found

Write a review

Similar