Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Moč zavedanja - Na tvoj ukaz

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14.4 x 20.3 cm
Strani:
138
Vezava:
19,90 
Ni na zalogi
9789612465612

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Dodaj na seznam želja

Veliki ameriški mistik Neville Goddard (1905-1972) je zagotovo mogočen navdih mnogim novodobnim avtorjem, ki pišejo o skrivnosti zakona privlačnosti. Moč zavedanja je Nevillovo osrednje, najbolj poznano in najbrž najpomembnejše knjižno delo. V njem avtor v sedemindvajsetih in berljivih poglavjih predstavi pot k mojstrstvu, pot, ki pelje skozi izkušnjo naše največje moči - moči zavedanja.
Moč zavedanja velja za duhovno klasiko. Neville v njej briljantno interpretira pojme, kot so domišljija, zavest, privzemanje, uresničevanje, to pa doseže z lucidnim navezovanjem na Sveto pismo, ki je v avtorjevih očeh bolj sublimna knjiga napotkov za življenje kot pa dobesedna historična zbirka religioznih besedil.

Pol stoletja preden sta knjiga in film Skrivnost obnorela novodobne navdušence, je Neville povzel svojo duhovno misel skozi znamenite besede: domišljija ustvarja resničnost. Ne čudi torej, da se mnogi avtorji Skrivnosti odkrito ali prikrito naslanjajo na njegovo zapuščino.

V tem zvezku objavljamo dve od desetih Nevillovih knjig, in sicer Moč zavedanja (1953) in Na tvoj ukaz (1939).

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek

Predlagani izdelki