Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Nebesa ne pozabijo

Author:
Cover:
Language:
Published:
28,99 
In stock
9789619393307
+
Add to wish list

11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb. 1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo.

Nekoč je hodila po Zemlji, sedaj sveti v Nebesih. Za časa fizičnega življenja je bila za mnoge le tiha miška, a zame grom ljubezni. Zaščitnica, ki me je čuvala kot najbolj buden angel varuh, a jaz sem ji rekla preprosto mama. Velikokrat mi je odpirala oči, a ko je zaprla svoje in padla v večni spanec, mi je strla srce. Vendar sedaj vem, da mi ga je hkrati tako zelo odprla. Žalost, ki je napisala najino prvo zgodbo in knjigo, je pozdravila mnoge. Sedaj je mama vzela v roke nebeško slušalko, da pokliče znova. Ne samo mene. Ampak tudi vse, ki bodo vzeli v roke to nebeško knjigo.

Nekoč človek, danes sijoča duša, moja sorodna duša, je spregovorila o spoznanjih, ki begajo številne človeške misli. Odgovorila je na vprašanja, ki si jih je prej zastavljala, a sedaj pozna odgovore nanje. Odgovore, ki bi jih rada predala vsem bralcem, iskalcem nebeške niti sreče na Zemlji, ki jo bo tkala z mojo pomočjo, vse dokler ne bomo skupaj ugledali čudovite odeje ljubezni in smislov.

Z nebeško mamo sva spregovorili o:

spoznanjih in lekcijah življenja na Zemlji,

ljubezni in odnosih,

premagovanju karmičnih prijemov, težkih čustev in razmišljanj,

brezmejnih možnostih in ustvarjanju,

materialnem in duhovnem bogastvu,

premagovanju iluzij, da bi nam lahko resnica razsvetljevala obraz,

Nebesih in življenju v čudovitem svetu onostranstva,

spoznanjih o nebeški pomoči, ki je vedno na voljo in ki kliče mnoge, da jo sprejmejo, in

o nebeških sporočilih za svet in njegovo briljantno prihodnost.

O sporočilih o 11 področjih življenja, o 11 premaganih iluzijah za 1 ljubezen za posameznika in svet. Da, Ona je s seboj prinesla številna sporočila iz Nebes. Postala je njihova glasnica, da bi mnogi spoznali, da Nebesa nikoli ne pozabijo … na nas. Odprli bomo vrata spoznanj in si morda za vedno spremenili življenje.

In skozi to popotovanje nas čakajo prelepe in navdihujoče nagrade, ki se bodo razkrile vsakič, ko bo skrbna mama spregovorila: »Naj ti povem zgodbo …« Takrat boste odpeljani v svet zgodb, ki božajo, zdravijo in dajejo upanje. Zato te knjige … ne boste nikoli pozabili.

 Ljubezen iz Nebes je prišepnila: »Naj ti povem zgodbo…« Zemlja je prisluhnila.

No posts found

Write a review