Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Neizmeren pogum

Author:
Cover:
Language:
Published:
29,90 
Out-of-stock
9789616769792

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list

Navdih za naslov knjige in izhodišče za razpravo o pogumu ter ranljivosti je avtorica Brene Brown črpala iz znanega govora nekdanjega ameriškega predsednika Theodorja Roosevelta iz leta 1910. V zanimivem govoru »Človek v areni« se je dotaknil pomembnih človekovih vrednot in vrlin.
Ljudje se vsakodnevno srečujemo z lastno negotovostjo, tveganji in čustvi, ki določajo tako našo ranljivost kot naš pogum. Ne glede na to, ali gre za novo razmerje, pomemben sestanek, ustvarjalni proces ali neprijeten družinski pogovor – v sebi moramo najti pogum, da se soočimo s svojo ranljivostjo in zaživimo z vsem srcem.
Dr. Brene Brown je magistrica socialnega dela in je zaposlena kot raziskovalna profesorica na Fakulteti za socialno delo Univerze v Houstonu. Je ugledna predavateljica in je za svoje izobraževalno delo prejela že mnoge nagrade.

No posts found

Write a review