Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Pot do intuitivne rasti

Author:
Cover:
Language:
Published:
19,00 
In stock
9789617030426
+
Add to wish list
Za misli, ki jih bom z veseljem podelila z vami, bi lahko rekla, da sem jih dobila zato, da jih podelim z vami in vam pomagam pri razrešitvi vaših dvomov ali pa preprosto zato, da vam polepšam trenutek.
Življenje je reka vsega kar nas vodi in nas preizkuša na vsakem koraku. Preizkušnje nas vodijo po reki življenja in so del našega učenja na Zemlji. Izkušnje, ki jih prejemamo skozi naše popotovanje, so različne in vsak posameznik jih po svoje doživlja ter sprejme.

Življenje je dar, ki ga začnemo spoštovati šele, ko nas ohromi osebni polom. Takrat nas življenje, kot divja voda, ki jo buri vihar, vodi skozi preizkušnje, ki nas gnetejo in popeljejo preko trnja do novih spoznanj. Le te nam na široko odprejo vrata do duhovne rasti. Vsaka, še posebej težka, življenjska naloga nas obogati in nam da krila, ki v nas vzbudijo pogum in misel, da zmoremo. Osebno se izpopolnimo in duševno zrastemo. Šele v tedaj, ko je naša cona udobja zamajana, porušena, smo se prisiljeni ustaviti in premisliti o vsem, kar nas je pripeljalo do takšnega stanja. V sebi takrat iščemo odgovore in tkemo nitke svojih preteklih dogodkov na katere prej nismo bili toliko pozorni in jih zdaj z lahkoto povežemo v šopek novih spoznanj.

No posts found

Write a review