Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Srčna joga

Cover:
Language:
Published:
26,89 
In stock
9789619399910
+
Add to wish list
Edinstveni jogijski priročnik je namenjen zdravju vašega srca.

Odprite srce.

Jogijski priročnik Srčna joga je namenjen vsem, ki želijo poskrbeti za svoje srce. Priročnik je delo avtorice in mednarodno priznane jogistke, plesalke, inštruktorice pilatesa in aerobike – Ane Kersnik Žvab. Ana Kersnik Žvab, znana tudi pod indijskim imenom Devayani, ki ga je pridobila v Indiji je kot profesorica ruščine in univerzitetna diplomirana sociologinja kulture že izdala dve knjižni uspešnici Joga za nosečnice in Joga mami in dojenček, sedaj pa se predstavlja z delom Srčna joga.

Edinstveni jogijski priročnik je namenjen zdravju vašega srca. Je prvi v Sloveniji, ki omogoča kompleksen vpogled v jogijski svet in je sestavljen iz različnih enot. V njem se bralec spozna z jogo, čakrami, pri čemer je predvsem s srčno čakro – anahata čakra, mandalami, mantrami in delovanjem srca. Priročnik je prilagojen tudi za vadbo asan doma, saj so asane podrobno opisane in ponazorjene s fotografijami h krati pa so tudi telesni položaji skrbno izbrani prav posebej za krepitev srca. Bralci v knjigi spoznajo tudi malce več o ohranjanju zdravega načina življenja s strani različnih strokovnjakov, vse od zdravstvenih specialistov do drugih jogistov, terapevtov, maserjev.

'Srce je le eno. Srce je nadnaravni čudež, ki nas ohranja pri življenju. Skrbno poskrbimo zanj. Om shanti. Namaste.'

Ana Kersnik Žvab

No posts found

Write a review