Svoboda za vse - Molitev, umetnost verovanja - Izven tega sveta

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14,5 x 20,5 cm
Strani:
176
Vezava:
28,90 
Na zalogi
9789619598610
+
Dodaj na seznam želja

Knjižna zbirka “NEVILLE” zajema 10 knjig v petih zvezkih.

Modrost in uporabni napotki enega najpomembnejših duhovnih učiteljev našega časa Nevilla Goddarda o moči domišljijskega upodabljanja.

Zvezek 4 vsebuje sledeče knjige:

SVOBODA ZA VSE

Želje so notranja stanja, ki se trudijo uresničiti. V svoji zavesti vztrajajte toliko časa, dokler se ne prepričate, da ste tisto, kar si želite postati. Živeti v tem stabilnem stanju uma ali živeti v zavedanju, da ste zdaj tisto, kar ste si prej le želeli biti, je kot ptica, ki je osvobojena preteklih omejitev in svobodno leti proti uresničitvi vaših hrepenenj.

MOLITEV – UMETNOST VEROVANJA

Molitev je umetnost, ki zahteva prakso. Ključno je obvladovanje domišljije. Preprosto ponavljanje in prazno uprizarjanje sta tu nesmiselna. Za ustvarjanje resničnih sprememb so potrebni le domišljija in vera. Rituali, običajno povezani z molitvijo, so le brezsmiselna obredja, ustvarjena v veri, da bi ji dala svečanost.

IZVEN TEGA SVETA

Mnogo ljudi, z menoj vred, je opazovalo dogodke, preden so se zgodili; se pravi, preden so se zgodili v tem tridimenzijskem svetu. Če lahko človek opazuje dogodek, preden se zgodi v treh prostorskih dimenzijah, se mora potem življenje na zemlji pomikati v skladu z načrtom in ta načrt mora obstajati nekje drugje, v neki drugi dimenziji in se mora počasi premikati skozi naš prostor.
Ko prodremo skozi tančico čutnega sveta, vstopimo v novo razsežnost. Onstran opredmetenega tridimenzijskega sveta obstaja razsežnostno večji prostor – svet četrte dimenzije. Zavestno vstopanje v ta svet in upodabljanje želenih ciljev lahko sproži ustrezno spremembo v naših okoliščinah ali stanjih.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje