Tako malo je treba

Kako lahko majhne spremembe preoblikujejo vaše življenje

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
15 x 21,5 cm
Prevajalec:
Strani:
206
Vezava:
29,00 
Na zalogi
9789619632475
+
Dodaj na seznam želja

Če vam primanjkuje časa, katera je tista stvar, ki bi jo morali storiti, da bi izboljšali svoje zdravje in dobro počutje?

Vsi si želimo na hiter in preprost način izboljšati svoje zdravje, toda ko govorimo o prehrani, telesni pripravljenosti in dobrem počutju, je težko ločiti zrnje od plev. In še težje je odkriti spremembe, ki bi jih lahko preprosto uvedli v svoje vsakdanje življenje.

Dr. Michael Mosley predstavi celo vrsto reči, ki imajo tako presenetljive in zanimive učinke, da boste komaj čakali, da jih preizkusite. Kramlja s strokovnjaki, osebno preizkusi vse svoje nasvete ter pokliče več posebnih gostov, da vam pomagajo poiskati tisto malenkost, ki sploh ni taka reč, vendar lahko resnično spremeni vaše počutje.

»Vsi potrebujemo odmerek čudežnega zdravila Michaela Mosleyja.«
The Times

O Avtorju:

Dr. Michel Mosley je znan britanski zdravnik, novinar in televizijski voditelj. Je avtor številnih knjig o zdravju in prehrani ter je bil vodilni strokovnjak na področju intervalnega posta. Dr. Mosley je zaslovel s svojo knjigo "The Fast Diet", v kateri je predstavil koncept 5:2 diete, ki temelji na cikličnem postu. Ta dieta je postala priljubljena po vsem svetu in je pritegnila veliko pozornosti zaradi svojih potencialnih koristi za zdravje, kot so izguba telesne teže, izboljšanje presnovnega zdravja in podaljšanje življenjske dobe. Dr. Mosley je tudi ustvaril in vodil številne televizijske oddaje, ki obravnavajo teme zdravja, prehrane in telesne vadbe. S svojim delom je pomagal popularizirati koncepte zdravega življenjskega sloga in spodbudil ljudi k sprejemanju pozitivnih sprememb v svojem življenju.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje