Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Tečaj čudežev - preprosto

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
30,00 
In stock
9789612291471
+
Add to wish list
Tečaj čudežev je najbolj priljubljena knjiga s področja sodobne znanosti in duhovnosti.

To je knjiga, na katero se sklicujejo večina avtorjev mednarodnih knjižnih uspešnic, sodobni misleci in duhovni mojstri.
Izvirno o izdajo sestavljajo Tekst (669 strani), Delovni zvezek (488 strani) in Priročnik za učitelje (92 strani).

Pred vami je zdaj posodobljena izdaja knjige, v kateri Alan Cohen Tečaj čudežev prizemlji, njegova vzvišena, daljnosežna načela pretvori v praktične, razumljive pripomočke in vam omogoči uporabljati njegovo resnico tako, da bo vaše življenje kvečjemu boljše.

Osvobodi vas vsakršne zmede, razredči njegovo navidezno zgoščenost, demistificira njegove vzvišene resnice in vam pokaže, kako sila preprost je v resnici.

Tečaj čudežev vam bo pomagal razbliniti utvare, zaradi katerih ostajate majhni, in razkril resnico, ki vas dela veličastne.

S knjigo Tečaj čudežev Alana Cohena se zato razblinijo vsi izgovori, da še niste prebrali temeljne knjige s področja duhovnosti.

Avtor Alan Cohen izvirno izdajo knjige Tečaj čudežev prizemlji, njegova daljnosežna načela spremeni v praktične in razumljive pripomočke, razredči njegovo navidezno zgoščenost in nam pokaže, kako sila preprost je v resnici. Omogoči nam uporabljati njegovo resnico tako, da bo naše življenje kvečjemu boljše. Pomaga nam stopiti na lažjo pot.

No posts found

Write a review

Similar