Ujemi pravi čas

Izkoristi moč ženske ciklične narave za doseganje uspeha in izpolnitve

Ocenite izdelek
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Prevajalec:
Strani:
281
Vezava:
29,00 
Na zalogi
9789617184891
+
Dodaj na seznam želja

Končno imamo knjigo, ki ženske uči, kako izkoristiti moč njihove ciklične narave!

Ponuja nov in edinstven pristop, ki bo temeljito spremenil način, kako ženske razmišljajo o sebi in kako živijo. Podrobno opisuje štiri glavne faze menstrualnega cikla: dinamično, izrazno, ustvarjalno in fazo poglabljanja vase.

Vsebuje tudi osemindvajsetdnevni vodnik, ki nam pomaga prepoznati naše vrhunce in z njimi povezane sposobnosti, ki jih lahko izkoristimo za dosego izpolnitve, samomotivacije, uspeha in ciljev, ki si jih želimo.

Ko delujemo ob pravem času in izkoristimo svoje sposobnosti in nadarjenosti, smo usklajene z naravno motivacijo, ustvarjalnostjo ter uvidi. Tako lahko v osebnem razvoju in poklicnem življenju dosežemo občutne spremembe, ki si jih zares želimo.

Če imajo ženske možnost, da se izražajo v skladu s svojimi vrhunci, lahko to pomembno vpliva na zmanjšanje stresa ter povečanje zadovoljstva, samozavesti, dobrega počutja in sreče. To jim pomaga, da v življenju dosežejo več, se počutijo uspešnejše ter uresničijo svoje cilje in sanje.

»Živeti skladno s svojim ciklom je dejanje poguma! Od nas zahteva, da stopimo iz okvirov in spremenimo načine, kako živimo, delamo in dojemamo same sebe, saj ne moremo doseči svojega polnega potenciala, če se ohranjamo ujete v obrisih linearnega. Ko smo pripravljene izstopiti iz 'normativov' in preiti iz linearnega v ciklično, začenjamo opažati koristi v vseh vidikih svojega življenja.«
Miranda Gray

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje