Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Umetnost odf*kavanja

Kako prenehate zapravljati čas, ki ga nimate, za ljudi, ki jih ne marate, in početje, ki vas ne veseli

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
18,5 x 13 cm
Strani:
223
Vezava:
19,00 
Na zalogi
9789617033243
+
Dodaj v seznam želja

Resnična čarovnija se zgodi, ko se osredotočite na stvari, ki vam po nepotrebnem jemljejo čas, energijo in denar, in jih odfukate. Če boste sledili avtoričini revolucionarni metodi Nimižal, se boste na koncu vprašali le še, zakaj niste storili tega že prej. Skrajni čas je. Naj bosta vaš čas in energija porabljena izključno za stvari in ljudi, v katerih uživate.
Čas je za lahkotnost, svobodo, samosvojost in vaše najboljše možno življenje!

Se že predolgo žrete zaradi preštevilnih reči? Vas življenje preveč preizkuša in preveč obremenjuje? Ste pod stresom, tesnobni, mogoče celo panični glede svojih obveznosti?

Umetnost odfukavania je namenjena vsem nam, ki preveč delamo, se premalo igramo in nikoli nimamo dovolj časa, da bi ga namenili ljudem in stvarem, ki nas zares osrečujejo.

Ta umetnost umskega pospravljanja, ki spreminja življenja, nas uči, kako odfukati vse živo, in nas korak za korakom vodi, kako se osvoboditi okovov in zaživeti bolj zdravo, srečnejše, ne da bi nas nenehno kaj žrlo.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek