Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
138 strani, mehka vezava, 12,7 x 18,4 cm
17,00 
Na zalogi
9789616804738
+
Dodaj v seznam želja

Preveč ljudi se odloči, da bodo člani anonimne črede, zato jih muči občutek obžalovanja, ki povečuje notranjo napetost. Človek postane jezen, zagrenjen in potrt. Ne najde odgovora na vprašanje, čemu se je sploh rodil in kakšna je njegova vloga na svetu. Pot do sreče in pozitivno dejavnega življenja pa se lahko začne le z notranjim mirom.

Wayne W. Dyer je mednarodno priznan in priljubljen pisec in predavatelj s področja osebnostnega razvoja. Na Wayne State University je pridobil doktorat iz pedagoškega svetovanja, kasneje pa bil profesor na newyorški univerzi St. John. Pripadniki ga ljubkovalno imenujejo oče umetnosti motiviranja. Kljub težkemu otroštvu v sirotišnici in rejništvu je uspel premagati težave in izpolniti svoje sanje. Njegovo poslanstvo je še drugim pomagati rešiti se pasti samopomilovanja, jeze in malodušja ter odločno stopiti na pot osebnostne rasti in uspeha.

„Ne navežite se na ničesar,
a odprite srce vsemu.“

„S seboj in svetom ravnajte,
kakor da je že vse tako, kot bi si želeli.“

„Zaupajte, da ste del
Božanskega načrta.“

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek