Zavestno življenje

Write a review
Cover:
Language:
Published:
17,00 
In stock
9789616950169
+
Add to wish list

Zavestno življenje je zamisel, simbol, ki nam pomaga, da usmerimo svoj namen v ustvarjanje življenja, v katerem uživamo v tem, kar smo, in v druženju z ljudmi, ki jih ljubimo in s katerimi sočutno, ubrano in spoštljivo ustvarjamo skupne sanje.

To je izraz brezpogojne ljubezni. Ljubezen je popolno ravnovesje velikodušnosti in hvaležnosti in zavestno se lahko odločimo živeti to ubranost.

Nikoli se ne boste naučili kuhati ali preizkušati nobvih jedi, če ne boste odložili kuharske knjige in stopili v kuhinjo. To velja za sleherno knjigo védenja - zlasti za svete knjige.

Če jih boste le prebirali, ostanejo le besede na straneh. Okusi in pomeni oživijo šele tedaj, ko se odločite, da jih boste živeli. Tedaj nauk oživi - saj postane resničen, ker ste izkusili.

To je tudi namen dnevnkih meditacij v tej knjigi. Naj vam pomagajo vnašati védenje v prakso in doživljati preoblikovanje na lastni koži.

Prosim vas, da se odločite le za eno meditacijo dnevno: dajet si čas, primerno razmislite o vsakem odlomku ter ga vnesite v prakso.

V nasprotnem primeru zmanjšujte njihovo moč.

No reviews found

Related products