Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Zlom tehniziranega sistema

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
29,90 
In stock
9789617033830
+
Add to wish list
Poglavitna napaka človeka je, da se postavi v vlogo nedejavnega opazovalca, ki kot začaran strmi v zrcalo realnosti in ni sposoben odvrniti svojega pogleda. Kot bi bil biotelevizor, gleda televizijsko oddajo, ki mu je bila vsiljena od zunaj. Zakaj se to dogaja, boste razumeli, ko boste prebrali to knjigo. Da bi ustvarili svoj svet, ne smete gledati na zunanji ekran (v zrcalo), temveč na notranji (vase). Ne sprejemajte tujih oddaj, temveč si prizadevajte oddajati svoje.

Obstaja možnost povečanja kakovosti našega lastnega življenja, če človek pozna načela delovanja sistema in pravila igre, ki niso bila nikoli objavljena. Lahko ste v sistemu in ga izrabljate za svoje cilje ter se obenem izmaknete vpetosti vanj.
Preberite knjigo in si poskušajte predstavljati drugo sliko.Vaša zavest je svobodna in čista. Energije imate za stopnjo več kot drugi. Prenehali ste misliti "tako kot vsi" in #delati tako kot vsi". Izstopili ste iz vrste, ne da bi jo zapustili. Pretvarjate se, da ste sanjač, čeprav ste v resnici prebujeni. Dobro se zavedate, da vsi okoli vas spijo, vi pa ste budni. Tisti, ki stopi iz obče vrste, pridobi velike prednosti:

- S strani lahko pogleda, kam korakajo vsi drugi.
- Otrese se "ščipalk" in stereotipov družbenega okolja.
- Nauči se videti in razumeti tisto, česar drugi ne vidijo in ne razumejo.
- Preneha, konec koncev, stremeti bi ti prvi, temveč hoče postati edinstven.

No posts found

Write a review