Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ALKALIZIRAJTE ALI UMRITE

Language:
Published:
16,90 
Out-of-stock
9789619092217

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
V odmevnem naslovu knjige se skriva pomembno sporočilo, ki lahko koristi vsakomur. To sporočilo bo pomenilo revolucijo v skrbi za zdravje, temelji pa na enem samem načelu, ki se glasi - alkalizirajte svoje telo!
Svet se sooča z največjo zdravstveno krizo v vsej svoji zgodovini. Dr. Baroody je z obsežnim raziskovalnim delom in s kliničnimi spoznanji pokazal, da so bolezenska stanja neposredno povezana z zakisanostjo organizma. Umazan zrak, ki ga vdihujemo, ter s kemikalijami onesnaženi hrana in voda predstavljajo le del problema. Številni stresni dejavniki - fizični, čustveni, duševni in celo duhovni - v telesu povzročajo nastanek odpadnih kislin in rušijo kislinsko-bazično ravnovesje v našem telesu.
S pomočjo nasvetov v knjigi boste lahko ugotovili, kakšno je kislinsko-bazično stanje vašega organizma in se odločili za ustrezen način ponovnega vzpostavljanja ravnovesja. vaše telo bo lahko zaživelo z novimi življenjskimi močmi.

SPOZNAJTE:
- natančno definicijo bazičnosti in kislosti
- zakaj v tkivih nastajajo odpadne kisline
- zakaj je solna kislina za vaše telo koristna, ostale kisline pa ne
- kakšne so potrebe žlez in organov po bazičnem okolju
- resnico o nalezljivih boleznih
- kako preprečiti bolezni, ki nastanejo zaradi zakisanosti telesa in pospešujejo staranje

NAUČITE SE:
- izbirati živila, ki ustvarjajo bazičnost
- s pomočjo 21-dnevnega načrta pripravljati obroke, ki ustvarjajo bazičnost
- uporabljati prehranska dopolnila, s katerimi boste vzdrževali ustrezno kislinsko-bazično ravnovesje
- uživati nova superživila, ki ustvarjajo bazičnost
- preprečiti škodljive učinke stresa

Sprejmite načela bazičnega načina življenja in doživite prednost odličnega zdravja!

No posts found

Write a review