Prihranite 17%

Angelska števila

Angeli pojasnjujejo pomen števil v vašem življenju

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
11,5 x 16,5 cm
Strani:
132 strani
Vezava:
Priporočena cena: 12,00 
10,00 
Prihranite: 2,00 € (17%)
Na zalogi
9789616649070
+
Dodaj na seznam želja

Knjiga Angelska števila vam omogoča razumevanje pomena različnih števil, ki jih videvate v vsakdanjem življenju, hkrati pa vam da vedeti, kaj storiti, s prejetimi informacijami.

Med listanjem knjige, poiščete tista števila, ki opisujejo vaše cilje, želje in namene.

Angeli so me že davno poučili, da so nam pripravljeni pomagati pri vseli zadevah, a le, če jih za pomoč tudi zaprosimo. Navsezadnje angeli ne smejo posegati v našo svobodno voljo. Preden posredujejo v našem življenju, raje počakajo, da nanje naslovimo prošnjo.

Za pričujočo izdajo Angelskih števil sem od angelov prejela razlage, ki so zelo preproste, ozemljene in praktične. Ta referenčna knjiga vam torej omogoča razumevanje pomena različnih števil, ki jih videvate v vsakdanjem življenju, hkrati pa vam da vedeti, kaj storiti s prejetimi informacijami.

Angeli so mi povedali tudi naslednje: Če želiš prenesti vibracijske značilnosti posameznega števila v svoje življenje, meditiraj nanj.

Z drugimi besedami, če želite biti deležni več obilja v življenju, potem rišite ali glejte veliko osmic. Med listanjem knjige, poiščite tista števila in sporočila, ki opisujejo vaše cilje, želje in namene. Nato zapišite ta števila (in po želji tudi sporočila) na list papirja, da bi jih imeli pogosto pred očmi in boste lahko meditirali nanje.

Knjiga obravnava le števila do 999, toda če vidite 4 ali večmestno število, lahko s pomočjo knjige vseeno določite njen pomen. Številčno zaporedje preprosto razbijte na 2 ali 3-mestna števila, nato pa si preberite razlago v knjigi. Vaše sporočilo je namreč zbir vseh manjših številčnih zaporedij.

Z ljubeznijo, Doreen Virtue

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje