Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Čas je zdaj

Author:
Cover:
Language:
Published:
15,00 
Out-of-stock
9789612853983

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list

Knjiga Čas je zdaj je osebno potovanje avtorice v svetove, ki jih razkriva ayahuasca in druge rastline učiteljice iz deževnih gozdov Amazonije. Postopke za dostopanje do tega znanja so skozi tisočletja razvili in ohranili staroselski šamani in lokalni zdravilci.

O avtorici:

Erika se je pred petnajstimi leti odločila zapustiti korporativ-ni svet in začela sodelovati z okoljskimi nevladnimi organi-zacijami. Prizadeva si za učinkovitejšo rabo naravnih virov in globalno pravičnost. Po spletu naključij je zašla v deževne gozdove gornjega porečja Amazonke v Peruju, kjer se od leta 2006 uči dela z rastlinami učiteljicami. Našla je pot do Percyja Garcie Lozana, ki ostaja njen učitelj do danes. Percy nadaljuje družinsko tradicijo, ki obsega široko paleto različnih znanj. Pri njem je neprekinjeno preživela dve leti. Prek procesa številnih postov ob rastlinah učiteljicah jo je počasi in potrpežljivo vodil do poglobljenega razumevanja spremenjenih stanj zavesti in drugih realnosti. Ayahuasca ji je postopoma razkrivala zgodbo, ki presega zgodbo kateregakoli posameznika. Uči nas o tem, kako smo povezani ne le z naravo in planetom, pač pa tudi eden z drugim. V zadnjih desetletjih ayahuasca prihaja iz deževnih gozdov v naše domove in nam skuša pomagati, da se spreme-nimo tako, da bomo to povezanost čim prej začeli tudi živeti.

No posts found

Write a review

Similar