Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

JI DŽING KNJIGA PREMEN

Language:
Published:
15,90 
Out-of-stock
9789616005678

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Knjiga premen je vodič ob življenjskih prelomnicah, potrpežljiv in vseveden učitelj, od katerega lahko zmeraj dobimo brezhiben nasvet in na katerega se lahko obrnemo ob vsaki življenjski prelomnici. Je tisočletja stara, zelo modra knjiga, temeljno besedilo kitajske modrosti in filozofije.

JI džing ima izrazito realističen pogled na svet. Ne zavaja nas v mišljenje, da lahko enkrat za vselej izkoreninimo zlo v nas, v drugih in v svetu. Izhaja iz resnice, da ima vsak človek v značaju tako pozitivne kot negativne strani. Uči nas tudi, kako naj se ravnamo po svojih višjih lastnostih, tako da nižji vzgibi ne vplivajo na naše misli in dejanja. Uči nas tudi, kako naj se pravilno odzivamo na negativne vplive od zunaj, da nam ne škodijo.

No posts found

Write a review