Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Korak do duhovne evolucije

Author:
Cover:
Language:
Published:
15,90 
Out-of-stock
9789619284780

Knjiga korak do duhovne evolucije nam predstavi duhovno potovanje v znanstveno teorijo o vsem. Ali z našimi mislimi sami ustvarjamo resničnost? Ali lahko dokažemo, da naša zavest po fizični smrti živi naprej? Ali je naše celotno vesolje le hologram?
Po doživetju obsmrtne izkušnje leta 1998, ki je sprožila niz paranormalnih dogodkov v življenju avtorice te knjige, je Hazel Courtenev v sebi začutila nujo, da poišče odgovore pri duhovnih mojstrih in priznanih znanstvenikih, zato da bi ji le-ti pomagali odkriti, kaj se resnično skriva za njeno duhovno izkušnjo. Pred vami je dogodivščina, ki je sledila temu dogodku - duhovno potovanje s kratkim uvidom v razmišljanja uglednih, a spornih "gostov", ki svoja odkritja delijo s Hazel. Videli boste, kako jo prišla do osupljivih zaključkov.
Knjiga Korak do duhovne evolucije ponuja presenetljiva odkritja v povezavi s človekovimi skritimi potenciali iz osebnega pogleda nekoga, ki je dobil možnost videti prek tančice tega sveta in to izkusiti iz prve roke. Na koncu nas pripelje do radikalnega novega spoznanja, kdo smo v resnici, v katero smer moramo kreniti in zakaj, in koliko je še v nas skritega potenciala, ki presega naše zmožnosti domišljije.

No posts found

Write a review