Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

MEDITACIJE

Author:
Language:
Published:
14,01 
In stock
9789616804660
+
Add to wish list
Miselne afirmacije, razporejene po temah, ki so uporabne prav za vsak dan. Ko začnemo opuščati stare, negativne koncepte, se tudi naše življenje začne obračati na bolje.
To je knjiga o idejah za spodbujajnje procesa ustvarjalnega mišljenja. Pomaga nam spoznati drugačne pristope k izkušnjam. Na ta svet pridemo s čistim, jasnim umom, ki je popolnoma povezan z našo notranjo modrostjo. Med odraščanjem privzemamo strahove in omejitve od odraslih, ki nas obdajajo. Ko stopimo v odraslost, imamo že mnogo negativnih prepričanj, ki se jih niti ne zavedamo. In nagibamo se k temu, da si na teh napačnih prepričanjih gradimo življenje in izkušnje.
Ob branju te knjige boste mogoče naleteli na trditve, s katerimi se ne boste strinjali. Morda so v nasprostju z vašim sistemom prepričanj. S tem ni nič narobe. Gre za 'pretresanje lonca'. Ni se vam treba strinjati z vsem, kar pravim. Toda prosim vas, da raziščete, v kaj verjamete, kajti le tako rastemo in se spreminjamo.
Knjige vam ni treba brati od začetka. Odprite jo na kateri koli strani. V danem trenutku vam bo sporočilo popolnoma ustrezalo. Lahko bo potrdilo to, kar že verjamete, ali pa vas bo izzvalo. Vse to je del procesa rasti. Varni ste in vse je v redu.

No posts found

Write a review

Similar