Meditacije

Ocenite izdelek
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
257 strani
14,01 
Na zalogi
9789616804660
+
Dodaj na seznam želja

Miselne afirmacije, razporejene po temah, ki so uporabne prav za vsak dan. Ko začnemo opuščati stare, negativne koncepte, se tudi naše življenje začne obračati na bolje.
To je knjiga o idejah za spodbujajnje procesa ustvarjalnega mišljenja. Pomaga nam spoznati drugačne pristope k izkušnjam. Na ta svet pridemo s čistim, jasnim umom, ki je popolnoma povezan z našo notranjo modrostjo. Med odraščanjem privzemamo strahove in omejitve od odraslih, ki nas obdajajo. Ko stopimo v odraslost, imamo že mnogo negativnih prepričanj, ki se jih niti ne zavedamo. In nagibamo se k temu, da si na teh napačnih prepričanjih gradimo življenje in izkušnje.
Ob branju te knjige boste mogoče naleteli na trditve, s katerimi se ne boste strinjali. Morda so v nasprostju z vašim sistemom prepričanj. S tem ni nič narobe. Gre za 'pretresanje lonca'. Ni se vam treba strinjati z vsem, kar pravim. Toda prosim vas, da raziščete, v kaj verjamete, kajti le tako rastemo in se spreminjamo.
Knjige vam ni treba brati od začetka. Odprite jo na kateri koli strani. V danem trenutku vam bo sporočilo popolnoma ustrezalo. Lahko bo potrdilo to, kar že verjamete, ali pa vas bo izzvalo. Vse to je del procesa rasti. Varni ste in vse je v redu.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki