Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

MOJ BABA IN JAZ

Language:
Published:
8,00 
Out-of-stock
9789616601016
Kdo je Sathya Sai Baba iz Indije? Kdo je ta sveti mož, ki je po prepričanju milijonov ljudi Avatar, utelešeni Bog? Čudeži, ki so jim priča njegovi sledilci, presegajo znane znanstvene zakone in so podobni Jezusovim. Prihaja tudi s podobnim sporočilom, s katerim želi vnesti slogo in ljubezen v svet na robu obupa.

Profesor dr. John Hislop pripoveduje o svojih doživljajih s Sathya Sai Babo v obdobju sedemdesetih let in seznanja bralca z globino in veličino njegove duhovne filozofije. Sai Baba je dejal, da se je od vseh zahodnjakov prav dr. Hislop največkrat pogovarjal z njim na štiri oči. V knjigi Moj Baba in jaz dr. Hislop nudi bralcu izjemen vpogled v življenje, čudeže, nauke in spise najbolj edinstvene in najmogočnejše duhovne osebnosti našega časa - Sathya Sai Babe iz Indije.

"Spoznajte Nebesa v sebi in kar naenkrat se vam bodo izpolnile vse želje, konec bo vsakršne bede in trpljenja. Občutite, da ste nad telesom in okoljem, ki ga obdaja, nad umom in njegovimi vzgibi, nad mislimi o uspehu in nad strahom! Največji vzrok trpljenja na svetu je, da se ljudje ne obrnejo vase, temveč se zanašajo na zunanje sile."

Šri Sathya Sai Baba

No posts found

Write a review