Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

MOJ BABA IN JAZ

Language:
Published:
8,00 
Out-of-stock
9789616601016

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Kdo je Sathya Sai Baba iz Indije? Kdo je ta sveti mož, ki je po prepričanju milijonov ljudi Avatar, utelešeni Bog? Čudeži, ki so jim priča njegovi sledilci, presegajo znane znanstvene zakone in so podobni Jezusovim. Prihaja tudi s podobnim sporočilom, s katerim želi vnesti slogo in ljubezen v svet na robu obupa.

Profesor dr. John Hislop pripoveduje o svojih doživljajih s Sathya Sai Babo v obdobju sedemdesetih let in seznanja bralca z globino in veličino njegove duhovne filozofije. Sai Baba je dejal, da se je od vseh zahodnjakov prav dr. Hislop največkrat pogovarjal z njim na štiri oči. V knjigi Moj Baba in jaz dr. Hislop nudi bralcu izjemen vpogled v življenje, čudeže, nauke in spise najbolj edinstvene in najmogočnejše duhovne osebnosti našega časa - Sathya Sai Babe iz Indije.

"Spoznajte Nebesa v sebi in kar naenkrat se vam bodo izpolnile vse želje, konec bo vsakršne bede in trpljenja. Občutite, da ste nad telesom in okoljem, ki ga obdaja, nad umom in njegovimi vzgibi, nad mislimi o uspehu in nad strahom! Največji vzrok trpljenja na svetu je, da se ljudje ne obrnejo vase, temveč se zanašajo na zunanje sile."

Šri Sathya Sai Baba

No posts found

Write a review

Similar