Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Orakelj odgovori

Author:
Language:
Pages:
mehka vezava, 279 strani
Published:
25,90 
Out-of-stock
9789616769655

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list

Pomembno je vedenje, da Moč prerokbe ni v Oraklju, ampak v vas, kajti Vi ste Tisti, ki določate nivo zavesti, iz katerega boste delovali. Vaša lastna duša vas intuitivno vodi po poti Srca, da izberete tisi odgovor, ki ima v tem trenutku za vas največji pomen. Vse, kar morate vedeti, je videti, da zaupate Vanj in se prepustite Njej. Ko berete odgovore, odprite srce, izstopite iz drame, ega in svojega uma. Dvignite se in vstopite v trenutek. Ko ste v trenutku, ste v srcu, v enosti, v Njem, v Njej...V večnosti in veličastnosti svetlobe.
V knjigi boste našli podrobne razlage o tem, kaj točno Orakelj je, opis simbolov (neskončnost, večnost, roža življenja, boginja Izis, ljubezen,jin in jang, Hamsa - roka Fatime, Om, Sri Yantra, Merkaba, Kaducej) in 108 sporočil Oraklja.
Shana Flogie je svoje življenje posvetila celostnemu pristopu v načinu razumevanja ljudi in širše družbe. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Svoj razvoj osebnostne rasti je začela povezovati v neko smiselno celoto preko izobraževanja v duhovni smeri tako doma kot v tujini.

No posts found

Write a review