Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Resnično zdravo - 100 bazičnih vegetarijanskih receptov

Author:
Cover:
Language:
Published:
26,90 
In stock
9789616893305
+
Add to wish list

Naučite se jesti bazično s to osvežujočo kuharico za vseživljenjski način prehranjevanja, polno slastnih jedi. V zbirki je več kot sto preprostih receptov, ki nam vlivajo življenjske moči od jutra do večera, ustvarjalni talent gurmanske vegeterjanske kuharice Natashe Corrett podpira strokovno znanje vodilne strokovnjakinje za prehrano Vicki Edgson. Spoznali boste, kako lahko je slediti temu pristopu in vzdrževati energijo z bazičnimi jedmi, polnimi hranil in hkrati čudovitih okusov.
Knjiga je razdeljena na dva dela. V prvem pojasni zdravju koristne vidike bazičnega prehranjevanja, našteje bazična živila in poudari najkoristnejša ter razloži, kako jesti, da bi se znebili simtomov zakisanosti. Jasne smernice in predlagani jedilniki kažejo, kako izpeljati najprej čistilno bazično obdobje, nato pa ta način prehranjevanja osvojiti kot življenjski slog, s katerim boste kar najbolje poskrbeli za svoje telo.

No posts found

Write a review

Similar