Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Sintropija v polifaznih zibelkah

Author:
Cover:
Language:
Published:
52,00 
Out-of-stock
9789612813369

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list

Svetovno prelomna knjiga Sintropija priznanega kvantnega fizika in izumitelja Andreja Detele odkriva novo znanstveno in družbeno paradigmo.
Prvič v zgodovini je presežen zakon entropije, in sicer z zakonom sintropije, ki je v knjigi tudi matematično dokazan. Avtor daje besedi sintropija dva pomena: je negativna entropija in je hkrati sposobnost narave, da se spontano in brez škode za okolico samoorganizira k vse višji stopnji notranje urejenosti. Avtor je nazorno predstavil ključna izhodišča v kvantni fiziki in jih nadgradil z novim načinom razmišljanja in metodami raziskovanja. Opisal je številne primere sintropije ter širše posledice teh dognanj, ki vabijo k novemu skokovitemu razvoju.
Knjiga, ki je hkrati učbenik, znanstveno odkritje in čudovito umetniško delo, je namenjena ne le fizikom, ampak tudi biologom, ekologom, filozofom in sociologom, energetikom, matematikom, zdravnikom, umetnikom ...
Sintropija je sočasno zapisana v več jezikih: v pripovednem jeziku napete zgodbe, znanstvenike bodo prepričale matematične izpeljave, umetnike pa bodo navdihovali izjemni poetični opisi sveta in v knjigo vključena poezija.
In Sintropija žari z osupljivo lepoto – oblikovalski podvig Jake Modica.
V knjigi se zrcalijo vsepovezani odnosi v naravi, družbi, vesolju. Polna je vseživosti, spoštljivosti in ljubezi. Z eruditskim poznavanjem zgodovine in sedanjosti nam Sintropija razcveta vizije za ohranjanje in razvijanje božanskosti stvarstva.

No posts found

Write a review