Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 61%

Sporočila Kristusa Maitreje

Author:
Cover:
Language:
Published:
List price: 17,90 
7,00 
You save: 10,90 € (61%)
In stock
9789619272404
+
Add to wish list
Med septembrom 1977 in junijem 1982 je Maitreja svetovni učitelj preko britanskega pisca in predavatelja Benjamina Crema posredoval 140 sporočil. Nekatera od teh sporočil lahko preberete ali pa poslušate njihove posnetke. Vsa Maitrejeva sporočila smo prevedli v slovenčino in jih objavili v knjigi.
Maitreja je ta sporočila podal med Cremovimi javnimi predavanji v Londonu. Posredoval jih je s pomočjo procesa, ki se imenuje mentalna presvetlitev ali duhovna telepatija. Ta proces je nekaj povsem drugega kot mediumizem ali kanaliziranje.
Maitreja v svojih sporočilih svetuje, kako naj potekajo socialne spremembe, prebuja željo po delitvi dobrin in rešitvi človeštva. V sporočilih namiguje, kako naj ga prepoznamo in nas poziva, naj oznanimo dejstvo njegove prisotnost.
Skoraj nemogoče je ta sporočila izgovoriti na glas in s
pozornostjo, ne da bi priklicali Maitrejevo energijo, njegov srčni odziv. Sporočila so videti preprosta in srčna, vendar delujejo na različnih ravneh. Da bi se nam razodel ves njihov pomen, moramo nanje meditirati.

No posts found

Write a review