Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Tapkanje za punce

Cover:
Language:
Published:
24,00 
In stock
9789616950909
+
Add to wish list

Kako se lahko nehaš vznemirjati in ostaneš sijajna punca.

V knjigi Tapkanje za punce izkušena izvajalka EFT Christine Wheeler pojasnjuje temelje tehnike in preprosto, a učinkovito svetuje, kako tapkati vsakdanje izzive, kot so:
• učenje, testi, ocene in priprave na študij,
• videz in telesna samopodoba,
• zmenki, prenehanje zveze in spopadanje s spolno obarvanimi občutki,
• ločitev, bratje in sestre, mešane družine.
Po vsej knjigi je najti opombe šestnajstletne Cassidy, avtoričine najstniške svetovalke, ki ostaja na trdnih tleh in pojasnjuje, kako deluje to tapkanje – in res deluje!
Dekletom lahko pomaga omiliti tesnobo in občutek, da je vse pretežko, okrepiti samozavest in sneti nahrbtnik, poln stresa, za katerega morda niti ne vedo, da ga prenašajo.
 
»Tapkanje ni čudežna paličica za vse v vsaki situaciji, se pa kaže kot presenetljivo učinkovita možnost za takojšnje 'razprševanje' črnih oblakov, še posebej, če je otrokom in mladostnikom predstavljeno v pravem trenutku in ljubeče. Pogosto tapkanje pri otrocih in mladostnikih deluje tako hitro, da so presenečeni vsi – tako otroci kot učitelji.« Pika Rajnar, akreditirana in predavateljica AAMET, predstavnica AAMET za Slovenijo, www.eft-slovenija.si

O AVTORICI
Christine Wheeler je izvajalka EFT od leta 2002. Je soavtorica knjige IBS for Dummies, ene od prvih trendovskih knjig, ki vključujejo precej informacij o EFT kot orodju za umirjanje.
Christine dela s tisoči in jim pomaga lajšati telesne, čustvene in duhovne težave, da bi lahko živeli v upanju in radosti.
EFT predava staršem, šolskim svetovalcem in svetovalcem za zdravljenje zasvojenosti pri mladih, da znanje o tem enkratnem orodju za samopomoč predajajo ljudem, ki skrbijo
za mlade. Spletna stran: www.Christine Wheeler.com.

No posts found

Write a review