Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Bakreno strgalo za jezik

4,90 
Out-of-stock
8718657466316
Dnevno čiščenje jezika je uveljavljena praksa v vzhodnih državah na zahodu pa se ta praksa zelo hitro uveljavlja. Še vedno pa je čiščenje jezika bistven del naše higiene ust. Zato smo se odločili da vključimo ta pripomoček za čiščenje jezika v paleto naših izdelkov.
Na površini našega jezika se nenehno tvorijo obloge, ki so sestavljene iz mrtvih celic, ostankov hrane in več sto tisoč bakterij, živih in mrtvih, skupaj s kemikalijami, kot so sulfoni, ki jih proizvajajo te bakterije. Študije so pokazale zelo gosto populacija bakterij na jeziku s povprečno koncentracija 100 bakterij na epitelno celico jezika. Ko ta obloga postane debela je eden glavnih vzrokov slabega zadaha iz ust.

Ščetkanje jezika z zobno ščetko pomaga nekoliko zmanjšati obloge jezika, vendar je čistilec jezika veliko bolj učinkovit. Če tega ne verjamete, preprosto poskusite sami: najprej uporabite svojo zobno ščetko za čiščenje površine vašega jezika, nato pa uporabite strgalo za jezik in ugotovite, koliko oblog ostane po ščetkanju.

Čiščenje jezika je zelo hiter in enostaven proces. Postavite strgalo na zadnji sredinski del jezik, pazite, da ne greste predaleč nazaj in premaknite strgalo naprej in nežno odstranite plast oblog. Ostanke splaknite s strgala pod tekočo vodo, nato pa nežno strgati vsako stran jezika. Postopek izvajamo nežno. Postopek ponovite, dokler ne vidite več oblog, ustavite strganje in sperite usta z vodo. Priporočljivo je, da to storite tako zjutraj kot zvečer.

Čistilec jezika, ki ga ponujamo, je v Indiji izdelan iz tradicionalnega bakrenega materiala. Ta čistilec je trpežen in z lahkoto čisti površine jezika tako da ga enostavno držite z obema rokama. Ta strganje običajno zahteva le tri poteze: stransko, srednjo in drugo stran. Očistite umazanije s čistilca in ponovno nežno očistite srednji del. Če na traku ni ostanka, potem ste zaključili čiščenje jezika. Procesa ni potrebno ponoviti! Dobro sperite usta s čisto vodo ali naravno pripravljeno ustno vodo.

No posts found

Write a review