Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

BAZI PROFILIRANJE - Moderna uporaba kitajske BaZi tradicionalne astrologije

Language:
Published:
29,90 
In stock
9789619323717
+
Add to wish list
Ste pripravljeni na spremembe v življenju, in sicer na takšne, ki vas bodo popeljale v boljše življenje ali ste se sprijaznili s povprečnim ali celo z nesrečnim življenjem, samo da bi ostali v varnem območju znanega in predvidljivegaTa knjiga prava izbira, drugi si boste morda premislili po prebiranju in jo »posvojili« kot priročnik za izboljševanje življenja.TAvtorica vas v njej na preprost način popelje:

skozi starodavna spoznanja o povezanosti našega življenja s trenutnim stanjem planetov in ozvezdij v času našega rojstva in nas seznani s starodavno resnico,
da je tudi naša energija le delček vesoljne energije, ki je skupek petih različnih vrst energije, s svojim yin in yang polom. In prav od teh energij v času našega rojstva in njihove postavitve v naš genski zapis – v našo astrološko karto - so odvisne naše značilnosti, značaj in bolj ali manj vidni, morda celo skriti talenti, ki čakajo, da jih prebudimo.

Da bi lahko to naredili, jih moramo najprej poznati. Pripis znanih slovenskih in tujih osebnosti vam bo potrdil trditve, navedene pod posameznimi vladarji dneva, strukturami in profili, če se boste potrudili in sestavili vse troje za posamezno osebo, se boste še trdneje prepričali, od kod izhajajo njihovi talenti. Enako lahko seveda naredite tudi zase.Pri znanih osebnostih bodite pozorni le ali so označene z zvezdico, saj to pove, da je ura rojstva osebe neznana, s tem pa se zanesljivost izbrane strukture ali profila nekoliko zmanjša. Nato nas avtorica spomni, da smo sposobni dodajati vrednost tako osebnim odnosom kakor tudi ožji in širši družbeni celici šele tedaj, ko si prizadevamo, da bi se spoznali in se na osnovi tega nenehno izpopolnjujemo. Tako so naši odnosi bolj izpolnjujoči in zadovoljujoči. To nam zagotavlja resnično srečnejše življenje, saj šele ko smo sposobni dajati, lahko brez slabe vesti in sproščeno tudi sprejemamo. Nenehno izmenjevanje dajanja in sprejemanja je zagotovilo za srečnejše življenje.

Komentarji kupcev
Ocena bralcev:
Ocen: 0 Komentarjev: 0
NAPIŠI KOMENTAR
Naslov

Vzdevek

Ocena
-54321
Komentar


No posts found

Write a review