Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

BIBLIJA USPEŠNOSTI

Author:
Language:
Published:
19,95 
In stock
9789619304501
+
Add to wish list
Avtor James Allen velja za začetnika knjig o samopomoči in je na tem področju svetovno najbolj prodajan avtor.

Zbirka, ki obsega štiri knjige enega najbolje prodajanih avtorjev Jamesa Allena vam da vpogled v Allenova najboljša dela:
Tako kot človek misli, Pot k blagostanju, Pot k miru, Spoznanja o življenjskih tegobah: kako iz življenjske stiske

Allenova praktična filozofija za uspešno življenje je s sporočilom, da je vsak ustvarjalec svoje usode, zbudila milijone. Allen vztraja, da je v vsakem posamezniku notranja moč, da oblikuje svoj karakter in ustvari svojo srečo.

Zbirka knjig je rezultat meditacije in izkušenj, ni namenjena izčrpni razpravi na temo moči misli, o kateri je bilo že toliko napisanega. Bolj predlaga kot razlaga, njen cilj pa je spodbuditi vse ljudi k odkritju in zaznavi prav te resnice, da so "sami graditelji samih sebe",s pomočjo misli, ki jih izbirajo in spodbujajo; da je um mojster tkalec tako notranjega oblačila značaja kot tudi zunanjega oblačila okoliščin, in da lahko, kakor so doslej morda tkali v nevednosti in bolečini, sedaj tkejo v razsvetljenju in sreči.

No posts found

Write a review