Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Bracov pogled - neznana neskončnost

Author:
Cover:
Language:
Published:
14,90 
In stock
9789616861625
+
Add to wish list
Ko govorimo o Bracu, so številni nad njim navdušeni, nekateri njegove sposobnosti ne priznavajo. Vendar pa je dejstvo, da Braco obstaja, pomembno, celo nujno v življenju mnogih ljudi. In govorimo o resnično mnogih. Že samo to usmerja pozornost nanj. Kaj vendar ljudi tako vleče k njemu, ne pa k drugim, in v čem se razlikuje od njih? Koliko se je Braco približal resnici? Zakaj ga sprejema tolikšno število ljudi, ne glede na njihova življenjska prepričanja, svetovne nazore, ne glede na kontinent? In kaj se pravzaprav dogaja? Na vsakem srečanju sta dva udeleženca: prejemnik in dajalec moči in pomoči. Ta v prejemniku ustvarja prepričanje, da so njegove želje uresničljive (»Ne jaz, tvoja vera te je ozdravila.«). Dajalec je oseba z razvitim samospoštovanjem in ima pogum odigrati vlogo katalizatorja prejemnikovega verovanja, da se bo uresničilo to, kar se je doslej zdelo nemogoče. Kdo je Braco, ki ga želijo srečati množice z vsega sveta? Akademsko izobražen človek - cenjena oseba, ki izpolnjuje želje ljudi. V spontanem razgovoru je pojasnil, da se bo z ljudmi srečeval, dokler bo za to zanimanje. Ko bo pojenjalo, se bo umaknil.
Za srečanja v molku in nekajminutni pogled se je odločil, ko so ljudje pričeli prihajati v tolikšnem številu, da ni več mogel govoriti z vsakim posebej, kar je bila njegova dotedanja praksa. V čem je Bracova skrivnost? Za vsako srečanje je motiviran. Na srečanju občuti srečo. Enostavno in učinkovito.

No posts found

Write a review