Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 21%

ČLOVEK V RAVNOVESJU

Author:
Language:
Published:
List price: 18,93 
15,00 
You save: 3,93 € (21%)
Out-of-stock
9789616282550

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Martin Weber uspešno zdravi vrhunske športnike. Pri 51 letih je odkril svoj dar, da vidi in zaznava energijo. Njegova intuicija mu omogoča, da pomaga ljudem aktivirati njihove samozdravilne moči.


Martinu ne gre za to, da bi se boril proti boleznim, ampak za ohranjanje in aktiviranje zdravja. Sem sodi celoten človek z njegovim okoljem, odnosi, razmišljanji in občutji.


Martin Weber bralkam in bralcem predstavlja veliko praktičnih primerov iz njegove dolgoletne prakse z vrhunskimi športniki, ki jim je kot energijski terapevt in vizionar pomagal pri ozdravitvi. Ta knjiga nas pripelje korak bližje k razumevanju resničnih mehanizmov, ki delujejo v vsakem človeku.


Knjiga je namenjena ljudem, ki jih zanima resnična ozdravitev, ne zgolj odpravljanje bolezenskih znakov. Govori o tem, da zdravila nikoli ne privedejo do resnične ozdravitve in da je predvsem po poškodbah ali operacijah treba telo – enako kot občutljiv glasbeni inštrument - na novo uglasiti.


No posts found

Write a review