Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

IZPOLNJENE ŽELJE

Author:
Language:
Published:
19,90 
In stock
9789619303016
+
Add to wish list
Knjiga Izpolnjene želje prinaša obvladovanje umetnosti uresničevanja. Avtor knjige dr. Wayne W. Dyer nas popelje na pot, kjer bom odkrili lastne moči za izpolnjevanje želja. Do teh moči bomo prišli s prepoznavanjem narave našega najvišjega Jaza, naše podzavesti in pa z zavestnim nadzorom domišljije.
Narava našega najvišjega Jaza je božanska, vsemogočna in je čista ljubezen. Domišljija pa je sredstvo, ki ga imamo na razpolago preko našega uma. Začeli bomo uporabljati svojo podzavest in vanjo v domišljiji postavljati tisto, kar želimo, da postane resničnost.

Lastne želje lahko torej sami uresničujemo, če na drugačen način uporabljamo domišljijo in se naučimo sprejeti občutke, kot da so želje že izpolnjene.
S tem znanjem bomo ustvarili življenje, v katerem bo vse, kar si predstavljamo in občutimo v vseobsegajoči ljubezni, postalo resnično dejstvo.

No posts found

Write a review

Similar