Kako uporabljamo nihalo in bajalico

Write a review
Author:
Language:
Published:
19,90 
Out-of-stock
9789616005838

Da bi nekdo postal uspešen radiestezist, sta potrebna čas in vaja. Kako naj vadimo in kako naj se izurimo v veščini, ki je večno zanikana, hkrati pa jo nenehno uporabljajo velike gospodarske družbe in tudi vojska, nas poučuje novozelandski avtor, ki je knjigo napisal na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj, z radiestezijo se je začel ukvarjati že kot fantič, in poglobljenega pogleda v zanimivo, z mnogimi raziskavami prepleteno zgodovino radiestezije.

Bajaličarstvo je staro kot človeštvo. Med znanimi osebnostmi so bili uspešni bajaličarji Leonardo da Vinci, Robert Boyle, sir Isaac Newton, Thomas A. Edison, pa Albert Einstein … V Unescovi študiji o radiesteziji iz leta 1953 so ugledni znanstveniki zapisali, da "ni nobenega dvoma, da je radiestezija dejstvo." Francoska akademija znanosti pa je razglasila, da "ni mogoče zanikati obstoja te energije, čeprav njene narave ni mogoče določiti." Obstajajo številne teorije, ki pojasnjujejo, zakaj radiestezija deluje; očitno v vsako človeško telo na nek način vstopajo informacije. A znanstveno tega za sedaj še ni mogoče dokazati in razložiti.

V knjigi so natanko opisani radiestezijski instrumenti. Opisano je tudi radiesteziranje z rokami in telesom. Natančno je razloženo, kako in zakaj uporabljamo posamezne instrumente in kako radiesteziramo po zemljevidu. A ne le za najpogostejše iskanje vode in drugih snovi predvsem v zemlji, marveč tudi, kako lahko odlično uporabljamo poznavanje radiestezije v kmetijstvu, pa v medicini, kako lahko vplivamo na splošno zdravje in tudi zdravimo na daljavo.

Ne nazadnje se je s pomočjo knjige mogoče naučiti uporabljati radiestezijo tudi v svetu nadčutnosti, pri branju misli, za izboljšanje svojega parapsihološkega potenciala … S pomočjo knjige oziroma vaj, ki so v njej, to starodavno veščino osvojimo kar hitro …

No reviews found

Related products