Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Konopljin manifest

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
10.5 x 15.5 cm
Strani:
110
Vezava:
9,99 
Ni na zalogi
9789619393826

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Dodaj na seznam želja

Knjižica Konopljin manifest opozarja na mnoga presenetljiva dejstva o medicinski in okoljevarstveni koristi Cannabis sative.

Revolucija konoplje poteka, čeprav se politiki in organi pregona na vso moč trudijo, da bi jo preprečili. Ta čudežna rastlina po vsem svetu ustvarja industrijo za prehrano, gorivo, oblačila, pohištvo in papir, kar blagodejno vpliva tako na človeštvo kot okolje.

Konopljin manifest, ki je oblikovan tako, da se prilega v zadnji žep vaših kavbojk, narejenih iz konoplje, nudi sto in en način pozitivnih vplivov konoplje na družbo in dejstva podkrepi na način, ki je razumljiv tudi predstavnikom parlamentarnih strank. Knjižica vsebuje vsa najbolj presenetljiva dejstva o tej rastlini: da je bila deklaracija o neodvisnosti napisana na papir, narejen iz konoplje, da ameriška vlada goji lastno marihuano in z njo zastonj oskrbuje osem bolnikov, da so konopljina semena najpopolnejši vir beljakovin in pomembnih maščobnih kislin v celotnem kraljestvu zelenjave, in še mnogo več.

Konopljin manifest ljudem v roke polaga najpomembnejše orožje v boju za zdravo prihodnost: resnico.
Vojne o širjenju lažnih dejstev in informacij proti tej rastlini še vedno potekajo in včasih je težko najti prava in resnična dejstva.

Konopljin manifest pa vsebuje samo preprosto resnico.