Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Nenavadna doživetja

Language:
Published:
9,90 
In stock
9789616861291
+
Add to wish list

Ste se kdaj vprašali, kaj bo z vami po smrti? Se vam je oglasil kak pokojnik? Včasih vnaprej veste, da se bo nekaj zgodilo? … Sploh niste med tako redkimi, ki sem ji to mota po glavi.

Mnogi med nami imajo nenavadna doživetja. Revija Misteriji že več kot dvajset let objavlja izpovedi o izkušnjah ljudi, ki so doživeli stvari, za katere uradne, znanstvene razlage ni. Zaupali so jih reviji in med množico teh objavljenih izpovedi so v knjigi izbrane one, ki so jih bralci revije doživeli najbolj živo. Branje teh nenavadnih zgodb obudi kako naše doživetje in nam pove, da se to, kar se dogaja nam, dogaja tudi drugim.

Že naslovi zgodb – Vse ima svoj namen, Prababica in njen angel, Psihični kirurg, Telepatija z živalmi, Nauk nekega prejšnjega življenja, Nenavadno opozorilo, Angel smrti, Zunajtelesno doživetje, Pokojnica uporabila mobitel, Slovo brez slovesa, Negativna astralna bitja, Vlak iz preteklosti … povedo, da so v knjigi zanimive pripovedi.

In ko preberemo vse te zgodbe, začnemo razumeti, da je še nekaj, v kar znanost ne verjame še povsem, a se dogaja.

Morda vas bo knjiga vzpodbudila, da boste tisto, kar ste doslej skrivali v sebi ali pa zaupali le najboljšemu prijatelju, prijateljici, povedali tudi bralcem revije in bo morda vaša zgodba objavljena v reviji in v tretji knjigi Nenavadna doživetja.

No posts found

Write a review