Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Od geologije do kristaloterapije

Author:
Cover:
Language:
Published:
28,80 
In stock
9789612365493
+
Add to wish list
Pred nami je še ena čudovita knjiga našega domačega avtorja. V knjigi so pregledno razdeljena področja od zgodovine nastankov kristalov in njihova uporaba vse do danes, ko jih vse več in več uporabljamo za 'zdravljenje ', za srečo, za zaščito ali pa so nam enostavno všeč in nas njihova moč skrivnostno privlači.

Damijan je zelo dober poznavalec 'kamnov' in nam njegovo znanje in izkušnje lahko izjemno koristita. Predvsem je pregledno izdelano kje in kdaj jih iahko varno uporahljamo. da nam s svojimi močmi in prečudovitimi barvami lahko koristijo v vsakdanjem življenju. Z druge strani Je opisano vrsto izjemno koristnih informacij za vsakdanjo uporabo. Knjiga je lahko učbenik kristalo-terapevtov ali terapevtov-zdravilcev. Ne glede ali se s kristali srečujemo prvič, ali imamo osnove v znanju kristaloterapije. lahko pa so tudi dopolniio k našemu dosedanjemu znanju. Lepo so opisani razni simboli in njihovo deiovanje na nas.

No posts found

Write a review