Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Od geologije do kristaloterapije

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
17,5 x 24,5 cm
Strani:
188
Vezava:
28,80 
Na zalogi
9789612365493
+
Dodaj na seznam želja
Pred nami je še ena čudovita knjiga našega domačega avtorja. V knjigi so pregledno razdeljena področja od zgodovine nastankov kristalov in njihova uporaba vse do danes, ko jih vse več in več uporabljamo za 'zdravljenje ', za srečo, za zaščito ali pa so nam enostavno všeč in nas njihova moč skrivnostno privlači.

Damijan je zelo dober poznavalec 'kamnov' in nam njegovo znanje in izkušnje lahko izjemno koristita. Predvsem je pregledno izdelano kje in kdaj jih iahko varno uporahljamo. da nam s svojimi močmi in prečudovitimi barvami lahko koristijo v vsakdanjem življenju. Z druge strani Je opisano vrsto izjemno koristnih informacij za vsakdanjo uporabo. Knjiga je lahko učbenik kristalo-terapevtov ali terapevtov-zdravilcev. Ne glede ali se s kristali srečujemo prvič, ali imamo osnove v znanju kristaloterapije. lahko pa so tudi dopolniio k našemu dosedanjemu znanju. Lepo so opisani razni simboli in njihovo deiovanje na nas.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek