Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Podhlajenost

Kuga današnjega dne

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
12,5 x 19,5 cm
Strani:
185
Vezava:
14,90 
Na zalogi
9789616861717
+
Dodaj v seznam želja
Zdravnik posveča pozornost vročini. Nizka temperatura ga navadno ne zanima. A nizka telesna temperatura je resnejše stanje. Vročina - če ni previsoka - je odziv telesa, ki ga zmoreta pregnati dober imunski sistem in močna telesna pripravljenost. Če telo lahko ustvarja vročino, je praviloma usposobljeno za boj proti bolezni. -Nizka telesna temperatura pa ni nikoli zdrava ali naravna. Zdravnikom je v glavnem ni mar, ukvarjajo se z vročino. A telesna podhlajenost je že sama po sebi vzrok za zelo dolgo vrsto bolezni (utrujenost, depresivno razpoloženje, izgorelost, slaba koncentracija, pozabljivost, alergije, astma, artritis, artroza, bolečine v sklepih, Raynaudov sindrom, panika, zamegljen vid, izpadanje las, glavobol, migrena, izguba libida, impotenca, pridobivanje na teži, visok krvni tlak, nizek krvni tlak ...), saj sproži plaz nepravilnih delovanj. Na telesni in na psihični ravni. Čeprav je daleč od naravnega stanja, je nizka temperatura, žal, postala nekaj normalnega. In ima jo kar 70 odstotkov bolnikov.
Hipotermija ali znižana telesna temperatura ustvarja okolje in pogoje za širitev povzročiteljev bolezni in kroničnih infekcij. Podhlajenost je znak za degeneracijo in celično smrt. Hipotermija potemtakem ni »kavalirski delikt«, kot jo radi obravnavajo v medicini. Tople nogavice niso primeren terapevtski ukrep za znižano telesno temperaturo. Kaj naj storimo, nam razgrinja knjiga.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek