Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Sporočilo tišine

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
20,90 
In stock
9789612000479
+
Add to wish list
Ko najdeš stik z notranjo tišino, najdeš stik s seboj, s svojo prvinsko naravo. V tebi se porodi čudovita umirjenost, občutek neizmernega miru. In znotraj tega miru - velika radost. In sredi te radosti - ljubezen. Globoko v tebi, tvoje najgloblje, neuničljivo bistvo. In v središču njegovega jedra - sveto, neskončno ustvarjalna maternica vsega življenja.

Sporočilo te knjige je porojeno iz globoke tišine, zato ima moč, da nas popelje prav v tisto tišino, iz katere izvira. To je sporočilo o vračanju k sebi, o vzrokih trpljenja, prebujanju speče prvinske moči, o zavestnih, . ljubečih načinih bivanja. Prežeto z duhovno globino oživlja, zdravi in neguje.

Eckhart Tone velja za učitelja svetovnega pomena. Njegovo delo je globalno in posvečeno razvoju nove zavesti, ki nastaja na našem planetu. Njegovi knjigi Zdaj! Resnično tvoj je samo ta trenutek in Nova zemlja sta svetovni uspešnici, prevedeni v več kot trideset jezikov.

No posts found

Write a review

Similar