Prihranite 26%

4 načini zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine

Ocenite izdelek
Leto izdaje:
Priporočena cena: 29,90 
22,00 
Prihranite: 7,90 € (26%)
Na zalogi
9789616769181
+
Dodaj na seznam želja

Zdravnik naturopat dr. Peter D'Adamo že več kot trideset let preučuje povezave med krvno skupino, hrano in boleznijo. S svojimi individualiziranimi načrti za različne krvne skupine je zaslovel po vsem svetu in je avtor prodajne uspešnice 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine, ki jo je napisal v sodelovanju s Catherine Whitney.


Knjiga 4 načini zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine vam kot bodočemu staršu ponuja še več. Spoznajte štiri krvne skupine, štiri diete in štiri načrte za zdravo nosečnost in rojstvo zdravega otroka. S smernicami, ki jih knjiga ponuja, se boste seznanili s telovadnim programom, ki je primeren za vašo krvno skupino, in obenem prejeli seznam priporočljivih prehranskih dodatkov, ki spodbujajo plodnost in zdravo nosečnost ter lajšajo poporodne težave.

Znižano do konca zalog!


Knjiga 4 načini zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine je izjemno uporaben pripomoček za nove starše, ki jih zanima alternativna medicina.

V knjigi boste tudi našli na več kot 70 straneh prijazne recepte za posamezne krvne skupine, tako za matere kot za vaše dojenčke, ter nasvete naturopatske babice - naturopatske zdravnice Cathy Rogers!

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki