Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

81 SVETOVNIH SKRIVNOSTI

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
15,90 
Out-of-stock
9789616769051

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
V knjigi 81 svetovnih skrivnosti bo vsakdo našel misli, ki se dotikajo njegovih težav – v parterskem odnosu, na delovnem mestu, s prijatelji, znanci ali družinskimi člani. Misli so namenjene tudi vsem, ki se jim zdi, da bi bilo njihovo življenje lahko bolj polno, kakovostno in brez omejitev. Koristna načela za svetlo življenje se dotikajo tako ustvarjanja dolgotrajnih odnosov kot doseganja stanja mirnega in zadovoljnega srca, ki se na najboljši način sooča s konflikti, izgubami in nevarnostmi....

Razumevanje, modrost in potrpežljivost so verjetno tri najpogosteje uporabljene besede v knjigi 81 svetovnih skrivnosti. Usoda modrega človeka je varna. Tak človek je zelo uspešen in nadvse srečen. Si lahko želimo sploh še česa lepšega?

No posts found

Write a review