Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Avtizem

Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
8,90 
Out-of-stock
9789612413293

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Avtor knjige dr. David Patterson pravi, da je otrok s sindromom ali spektrom avtističnih motenj (kratica SAM) kot otrok sredi blodnjaka in sprašujemo se, kako je prišel tja in kako naj ga spravimo ven. To sta vprašanji, na kateri si želi odgovor večina staršev. Kaj sploh je avtizem in kako ga prepoznamo, pojasnjuje v predgovoru priročnika ga. Alenka Vojska Kušar. Avtor je prepričan, da je vsak otrok edinstven posameznik in potrebuje individualen pristop. V priročniku predstavi sodoben laboratorijski celostni biokemični pristop, s katerim že vrsto let uspešno pomaga otrokom s SAM. V priročniku najprej pojasni vzroke za avtizem, razloži preiskave, s katerimi lahko pri vsakem otroku ugotovimo, kateri dejavniki so morda prispevali k razvoju SAM in skuša predstaviti prednosti in slabosti celostne biomedicinske obravnave. V priročniku je predstavljen tudi prvi projekt po protokolu DAN v Sloveniji, ki ga je leta 2006 izpeljalo Društvo za avtizem DAN in pričevanja staršev otrok na terapiji (biomedicinski obravnavi). Na koncu priročnika je predstavljeno tudi Društvo za avtizem DAN in naslovi ter kontakti lokalnih društev za avtizem.

No posts found

Write a review