Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Činele tibetanske - gladke s podaljšanim zvenom

29,00 
Na zalogi
8718657467863
+
Dodaj v seznam želja
Tibetanske činele
teža: 200 g

Činele - Om Mani Padme Hum

Tingshas (ding-shas, činele) se uporabljajo za zvočno daritev v budističnih duhovnih praksah in med meditacijo v enakomernih intervalih, da bi ohranili osredotočenost. “Zvočna daritev” je običajna pri 'puji' (molitveni obred), uporabljajo pa se številni inštrumenti: zvonci, bobni, činele in rogovi. Zvočne oziroma glasbene daritve so zelo običajne v mnogih tibetanskih budističnih in hinduističnih obredih. Danes pa se činele uporabljajo tudi pri feng šuiju, meditaciji, čiščenju, zdravljenju in uglaševanju.

V kakšen namen lahko uporabljamo tibetanske činele ali tingshas?
Udarite čineli skupaj in nastal bo zvonek, jasen in visok zvok, ki bo prečistil atmosfero ter ustvaril poseben mir. Namen je, da prebudijo naše zavedanje, da se spomnimo kdo smo in da prepoznamo svoje prioritete v tem pogosto turbulentnem in iluzornem svetu. 

Činele - Tingshas in feng šui
V  feng šuiju se uporabljajo, ker prečistijo in odprejo energijo, ki je prisotna v prostoru. V ta namen s činelami udarjamo po vseh štirih kotih prostora. So zelo dobro nadomestilo za čiščenje s kadili, kadar teh ne moremo uporabiti.

Činele - Tingshas in zdravilni zvok
Poleg zdravljenja in uravnoteženja auričnega polja, se uporabljajo tudi za označevanje začetka in konca meditacije. Rečeno je, da nas zvok činel vrne nazaj v 'tukaj in zdaj'.

Kako jih shranjevati
Priporočamo, da jih po uporabi zavijete v mehko krpo.

Ornamenti na činelah
Činele pogosto okrasijo z zmaji, mantro ali osmimi tibetanskimi svetimi simboli ali pa ostanejo gladke.Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek