Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Čudežni rezultati zdravljenja z izjemno visokimi odmerki sončnega hormona - Vitamin D3

Author:
Cover:
Language:
Published:
19,00 
In stock
9789612837389
+
Add to wish list
Ko sem spoznal, da 4.000 IU na dan zame ni dovolj, sem se odločil, da se poskusim z »nevarnim« poskusom, ki popolnoma nasprotuje vsemu, kar so mi zdravniki govorili dolga leta: »NE JEMLJI PREVEČ VITAMINA D, KER JE NEVAREN!« Začel sem jemati 20.000 IU na dan — petdesetkrat več, kot je priporočena doza (400 IU na dan). Po približno štirih mesecih sem povišal dozo na 50.000 IU na dan, kar je sto petdesetkrat več, kot je bila stara priporočena doza. Potem sem jo dvignil na 100.000 IU na dan ali tristokrat več, kot je maksimalna »varna« doza! Kaj se je zgodilo v zadnjih desetih mesecih? Sem umrl? Zbolel? Ne! Ravno nasprotno! Terapija z visokimi dozami vitamina D3 je v preteklem letu POZDRAVILA VSA MOJA KRONIČNA STANJA - NEKATERA SEM IMEL VEČ KOT 20 LET: 1. Sindrom bolečega zatikajočega kolka, za katerim sem trpel triindvajset let. Noben zdravnik mi ni mogel pomagati. Zdaj je popolnoma izginil. Nobenih bolečin in nobenega zatikanja v kolku. 2. Rumeni, z glivo okuženi nohti na nogi. V dvajsetih letih sem poskusil vse in nič ni delovalo. Deset mesecev visokih doz vitamina D3 in nohti so ozdravljeni. 3. Čuden kostni izrastek na mojem komolcu je v celoti izginil, moj komolec je normalen. 4. Boleča, klikajoča, pokajoča in trda artritična rama. Stanje, ki sem ga imel petnajst let, je odšlo. S. Ganglionska cista, ki je vztrajala na mojem zapestju več kot pet let, je trda kot kamen, neboleča in se krči. 6. Majhna podkožna cista na mojem obrazu, ki dvajset let ni izginila — ni je več! 7. In shujšal sem, ne da bi se trudil, za 11 kg — z 92,5 na 81 kg!
Ta knjiga vam pove natančne rezultate mojega eksperimenta, katerim nevarno-stim se izogniti in tudi enostavno razloži novo teorijo, ki predlaga, kako naj bi terapija z visokimi dozami vitamina D3 pomagala PREPREČITI ALI OZDRAVITI vse epidemije bolezni in zdravstvenih stanj, ki nas morijo od leta 1980 naprej, ko so nas zdravniki začeli opozarjati, naj se izogibamo soncu in naj vedno uporabljamo kreme za sončenje. To je ustvarilo velike epidemije, ki jih vidimo danes, od debelosti, avtizma, astme in mnoge druge!

No posts found

Write a review