Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Food Wrap Apple - ekološke povoščene krpice za shranjevanje hrane

19,00 
In stock
3830010397497-2
+
Add to wish list

Shranjujte ekološko!  PRALNO | BREZ PLASTIKE | OKOLJU PRIJAZNO | ZA VEČKRATNO UPORABO

BeeZeeB povoščene krpice so okolju prijazna zamenjava plastične folije. Vašo hrano ohranjajo svežo, prispevajo k zmanjšanju odpadkov in zviševanju okoljske zavesti. Izdelane so iz 100% bombažnega blaga, čistega čebeljega voska, bio jojobinega olja, bio kokosovega olja in ročno nabrane smrekove smole iz Slovenskih gozdov.

Z uporabo BeeZeeB krpic lahko v celoti nadomestite plastično folijo in tako znatno prispevate k zmanjševanju plastičnih odpadkov. Uporabljate jih lahko v kuhinji za shranjevanje hrane in drugod v gospodinjstvu. Krpice so izdelane iz okolju prijaznih snovi in tvoja živila ohranjajo dlje časa sveža.


PAKET food wrap vsebuje 3 povoščene krpice v dimenzijah:

1 x 20 x 20 cm,
1 x 26 x 26 cm
1 x 33 x 33 cm

Krpico uporabljajte leto dni, lahko dlje. Ko ocenite, da ni več primerna za uporabo, jo lahko odvržete med biološke odpadke ali iz nje izdelate baklo za vrtno zabavo. Krpica vam bo služila dlje, če jo občasno povaljate med dvema polama peki papirja.

Način uporabe:

S toploto dlani zmehčaj krpico in vosek na njej. Tako se enostavno upogne in lažje ovije vsa tvoja izbrana živila. Nadomešča tudi pokrov posode s hrano.
Ovij polovico limone, svoj najljubši sirček, solato, kruh ali novoletno darilo. Izdelaš lahko origami škatlico in v njej postrežeš oreščke ali žepek za sendvič, ki ga na izletu pohrustaš za malico. Možnosti uporabe so brezmejne.

Po uporabi krpico nežno operi z mlačno vodo. Dodaš lahko blago raztopino naravnega detergenta. Obriši, posuši in shrani za naslednjo uporabo.

Opozorilo:
Povoščene krpice niso primerne za ovijanje vroče hrane. Odsvetujemo jo tudi za shranjevanje surovega mesa. V kolikor ste alergični na katerokoli sestavino, ki je uporabljena pri izdelavi krpice, vam uporabo odsvetujemo.

Onesnaževanje s plastiko je globalni problem, ki zahteva kolektivno prizadevanje vsakega posameznika na planetu. Pridruži se nam v skrbi za okolje.

 

No posts found

Write a review