Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

KUNDALINI TANTRA

Language:
31,30 
In stock
9789619012468
+
Add to wish list
Od zore stvarjenja so tantriki in jogiji spoznavali, da v tem fizičnem telesu obstaja potencialna sila. Ta sila ni psihološka, filozofska ali transcendentalna; to je dinamična potencialna sila v matrialnem telesu in se imenuje kundalini.
Ta knjiga predstavlja sistematičen in pragmatični pristop k prebujanju kundalini. Začenja se z razširjenim razumevanjem resnične vloge in potenciala telesa in živčnega sistema, ter nadaljuje z izčrpnim raziskovanjem različnih metod prebujanja, primerna za različne osebnosti in stanja. Našli boste jasna in neposredna navodila za dejanske jogijske in tantrične tehnike, ki jih morate izvajati na poti proti temu cilju. Našli boste tudi načrt možnih izkušenj, s katerimi se boste morda srečali, ko bodo prakse postajale zrelejše. Tako boste lahko prenesli to veliko prebuditev in jo vključili v zavestnejši in ustvarjalnejši način življenja.

No posts found

Write a review

Similar